Empreses i Treballadors Autònoms / Tràmits i Representacions Eventuals


Són diferents i quantiosos els tràmits i gestions de caràcter divers que freqüentment i de forma necessària les Pimes i autònoms han de donar resposta. Aquest fet es donarà tant abans de començar o un vegada començada l’activitat.

Són tràmits feixucs i aliens a la nostra activitat diària. La seva resolució suposarà una interferència incòmoda i que ben segur consumirà un temps que perfectament podem dedicar a les nostres ocupacions diàries.

Donats aquests casos,Tarongí Consultoria S.L actua en representació de la persona o empresa davant de l’administració o organisme competent deslliurant-lo de realitzar unes gestions  que possiblement no li són conegudes o en cas de ser-ho no li reporten valor a l’activitat de la seva empresa.

Alguns dels conceptes als quals fem referència són els que es relacionen a continuació:

  ·  Tramitacions d’altes i baixes IAE (Impost Activitats Econòmiques).
  ·   Gestió i tramitació de llicències d’activitats
 · Resposta a requeriments o resolució d’incidències sobre vehicles d’empresa davant de la DGT (Direcció General de Trànsit)
 · Gestió del procediment i tramitació de la retirada del servei de vehicles d’ús industrial. Baixa impost de circulació, baixa en DGT (Direcció General de Trànsit)
  ·  Tramitació d’implementació i modificació de guals i zones de càrrega i descàrrega.
 · Gestions davant de les companyies subministradores d’aigua, llum  i comunicacions amb relació a la infraestructura i dimensionat per la vostra activitat.


Aquestes són algunes de les gestions que de forma habitual duem a terme en representació dels nostres clients, però no dubteu en exposar-nos la vostra petició. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari

Entrades més populars