Coneix Tarongí Consultoria


Tarongí Consultoria S.L neix com a projecte personal i empresarial de la Rosa Tarongí, professional del sector de la  Comptabilitat i la Consultoria al que ha dedicat més de 30 anys de la seva trajectòria laboral principalment relacionada al món dels autònoms i les petites i mitjanes empreses.

La Rosa aporta saber fer i transmet confiança als clients amb els quals col·labora gràcies a la seva capacitat de treball, constància i la seva dedicació a mantenir una formació continuada.

De forma complementària als serveis propis del seu despatx, la Rosa posa a disposició dels seus clients la seva capacitat per formar i coordinar equips de treballs amb caràcter concret per donar resposta a serveis que per qüestions puntuals són requerits pels seus clients.

Tarongí Consultoria S.L presenta una proposta de col·laboració flexible i amb capacitat d’adaptació a les necessitats dels seus clients.

Com a mostra del seu esperit de col·laboració amb els altres, el 2014 la Rosa juntament amb altres emprenedors funda la Xarxa Emprenedora de Terrassa amb l’objectiu d’aportar consell i acompanyament de forma altruista a persones que estan en l’inici del seu projecte personal.

En l’actualitat, donar suport a nous projectes emprenedors com a mentora a través del servei Autoocupació des de la seva delegació a Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades més populars