dimarts, 30 d’octubre de 2018

Aquí es coopera. Què és una cooperativa?Aquí es Coopera. Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental

AQUÍ ES COOPERA


La cooperació, la voluntat de fer xarxa i d’avançar plegats,  ha estat un pilar important des del nostre naixement, i per això a TARONGÍ CONSULTORIA ES COOPERA seguint la vessant de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, amb el qual col·laborem.

Aquests últims anys la societat ha deixat de tenir un camí totalment marcat pel treball aliè, el pensament que treballar per a un tercer era l’única alternativa possible. Actualment hi ha moltes possibilitats de negoci i la necessitat actual de les societats a fer xarxes, a col·laborar i a fer fronts comuns ha donat com a conseqüència una altra figura possible: la cooperativa.


Què és una cooperativa?

És una empresa formada per persones, ja siguin físiques o jurídiques, que cooperen per satisfer necessitats i aspiracions comunes de diferent índole: socials, culturals i/o econòmiques. Es diferencia d’altres formes d’empresa per la seva gestió conjunta i democràtica.


  
I, amb aquesta intenció, va néixer l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, per tal d’impulsar l’economia social i cooperativa a la comarca.

Però, com tots els negocis, les cooperatives han de complir una sèrie de requisits per poder engegar i per al seu bon funcionament en el futur.


Apropeu-vos al nostre local al c/ Arquimedes, 78,  a Terrassa, i us ajudarem amb molt de gust a progressar.

Trobareu més informació de la creació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental al següent enllaç: www.sabadell.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada