dimarts, 1 de març de 2016

Posa en pràctica els teus valors. Els 10 valors de l'emprenedor.


Els 10 valors de l'emprenedor


Hi ha valors que has de tenir en compte des de l'inici d'un negoci. Els valors són la riquesa d'una bona comunicació amb els altres.

Tenim una constant interacció amb altres persones; empreses, clients, proveïdors, treballadors... És per aquesta raó que hem de reforçar i tenir molt presents els nostres valors, per tal de mantenir unes relacions efectives. En definitiva, arribar a l´èxit professional i personal.


Aquests són els 10 valors que em representen:


  1. Confiança - Difícil de guanyar i molt senzilla de perdre. És primordial per mantenir una bona relació amb els altres.
  2. Respecte - Es tradueix com a atenció i consideració vers l'altre persona. El respecte a les relacions ha de ser mutu.
  3. Honestedat Les coses com són. Encarar els problemes fa que es puguin resoldre abans, per poder prendre el camí més oportú.
  4. Transparència - Mostra't als altres tal com ets. 
  5. Integritat - Seguir els teus valors mostra el teu caràcter i la teva manera d'organitzar-te. 
  6. Responsabilitat - Fer efectiu allò en què estàs treballant, prenent cada projecte com a propi. 
  7. Qualitat Les coses s'han de fer bé, tot té el seu temps i quan s'inicia un projecte s'ha de tenir en compte tot el que l'envolta.
  8. Col·laboració Aprendre a treballar amb altres persones enriqueix la feina del dia a dia i ens fa millorar les nostres relacions.
  9. Passió Bàsic: si no t'agrada allò que fas, més val canviar.
  10. Agraïment Els teus clients i col·laboradors són els que et mantenen viu, fés que ho sàpiguen.


Sense aquests valors que regeixen la meva forma de treballar, no podria dur a terme la meva tasca.Recorda que pots contactar amb mi per telèfon (607283245) o e-mail (rosa@rosatarongi.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades més populars